Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVA Partisi Yalova vatandaşlar ile bir araya geldi

DEVA Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin, Parti İl Yönetimi ile beraber, İstanbul Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Üresin İstanbul Caddesi esnafının sıkıntılarını dinledi ve vatandaşla seçim süreci ile alakalı istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 00:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
DEVA Partisi Yalova vatandaşlar ile bir araya geldi

DEVA Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin, saha çalışmaları kapsamında, İl Başkanı Cevdet Yıldız, belediye ve il genel meclis adayları ile beraber İstanbul Caddesi’nde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulundu. Gerçekleştirilen İstanbul Caddesi ziyaretinde vatandaşla buluşan DEVA Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin, aynı zamanda da vatandaşın ve esnafın sıkıntılarını dinlemeyi de ihmal etmedi. Vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Üresin, göreve geldiği taktirde sıkıntılara çözüm olabilmek adına hazırlamış olduğu projelerinden bahsetti.

 

‘’Samimi duyguları için tüm esnaflarımıza teşekkür ediyoruz’’

DEVA Partisi İl Başkanı Cevdet Yıldız esnaf ve vatandaş ile bir araya gelinen ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’Deva Partisi olarak belediye başkan adayımız Aslı Üresin, belediye ve il genel meclis adaylarımızla sokaklarda, caddelerde, mahallelerde, gönüllerde her yerdeyiz. İstanbul Caddesi esnaflarımızı ziyaret ettik. Teveccühleri için bize karşı yakın samimi duyguları için tüm esnaflarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz’’ ifadelerine yer verirken, DEVA Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin’de sözlerinde, ‘’Yapacağımız hizmetleri tamamıyla vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hazırlıyoruz. Sizleri dinliyoruz, çözümlerimiz hazır. Deva kadroları görevini layıkıyla yapmaya hazır. Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün ki durağımız İstanbul Caddesi idi. Onların sorunlarını, ihtiyaçlarını dinledik. Fikir alışverişinde bulunduk. Onlara projelerimizi anlattık’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.