Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVA Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Üresin'den YTSO ziyareti

DEVA Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulunarak seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2024 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 14:24
Kaynak: Murat Can Aytemur
DEVA Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Üresin'den YTSO ziyareti

DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Cevdet Yıldız, DEVA Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin, DEVA Partisi Subaşı Belediye Başkan Adayı Belma Kobak ve parti yöneticileri Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan'ı ziyaret ederek seçim çalışmaları ve projelerine yönelik bilgilendirmede bulundular. Gerçekleştirilen ziyaret, ziyaretin anısına toplu fotoğraf çekiminin gerçekleştirilmesi ardından sona erdi.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında DEVA Partisi Yalova İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada,‘’ Yalova Belediye Başkan Adayımız Aslı Üresin, Subaşı belediye başkan Adayımız Belma Kobak, YTSO Başkanı Cemil Demiryürek ve KGK Başkanı Dilara Altan'ı ziyaret ederek Yalova'mıza daha iyi hizmet etmek için görüş ve önerilerini aldık. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz’’ diye belirtildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.