Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağyolu Yalı Caddesi'nde esnaf ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova Belediye Başkanlığına aday adayı olan Derya Sibel Dağyolu, Yalı Caddesi’nde esnaf ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 00:05
Kaynak: Murat Can Aytemur
Dağyolu Yalı Caddesi'nde esnaf ile bir araya geldi

Seçim hareketliliği ülke genelinde olduğu gibi Yalova’da da tüm hızıyla devam ediyor. Partilerin aday adaylarını açıklamasının hemen ardından çalışmalara başlayan isimler Yalova’da adım basmadık yer bırakmamak adına hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova Belediye Başkanlığına aday adayı olan Derya Sibel Dağyolu, yaptığı saha çalışmalarını devam ettirerek Yalova’nın işlek caddelerinden olan Yalı Caddesi’nde esnaf ile bir araya gelerek seçimi kazanması durumunda hayata geçirmek istediği projelerinden bahsetti ve esnafın sorunlarını dinleyerek göreve geldiği taktirde bu sorunlara çözüm olacak projeler gerçekleşeceğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova Belediye Başkanlığına aday adayı olan Derya Sibel Dağyolu, Gerçekleştirdiği Yalı Caddesi ziyareti sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’Yalı Caddesi, Arabacılar Sokak ve kapalı pazaryerindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımızın sorunlarını dinledik, esnafımıza bu sorunlara çözüm olacak projelerimizden söz ettik. Yalova Belediye Başkanı seçildiğimde esnafımızın sorunlarını çözmek için Yalova Belediyesi olarak bilimsel tabanlı hedefler ile oluşturduğumuz projelerimizle gereken çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.