Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy'de 'Herfene Gecesine' büyük ilgi

Çiftlikköy Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen ‘Herfene Gecesi’, yoğun ilgi gördü. Çok sayıda siyasi ve belediye başkan adaylarının katılımı ile gerçekleşen etkinlikte, Erzurum yöresine ait olan yiyecekler ve çay eşliğinde keyifli anlar yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 01:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 01:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy'de 'Herfene Gecesine' büyük ilgi

Erzurum’un kültürünün önemli etkinlikleri arasında yer alan ve Çiftlikköy Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen ‘Herfene Gecesi’ çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yaptı. Düzenlenmiş olan Herfene Gecesi’ne katılan vatandaşlar ile beraber, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve teşkilatı, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve ilçe yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Milliyetçi Hareket Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Murat Yılmaz ve teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Yaşar Boz, Anadolu Dernekler Federasyonu Yönetimi ve STK Başkanları da yer aldı.

Çiftlikköy Erzurumlular Derneği, düzenlenen Herfene Gecesi sonrasında yapmış olduğu paylaşımda,

‘’Salonumuzu dolduran bu özel etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan, tüm dostlarımıza, hemşerilerimize ve yer bulamayıp dönmek zorunda kalan tüm sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Birliğimiz daim olsun inşallah.’’ İfadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.