Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Atik vatandaşa seslendi

31 Mart yerel seçimler yaklaşırken partiler ülke genelinde olduğu gibi, Yalova’da da aday ve aday adaylarını tanıttı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden İl Genel Meclis Üyesi olan Oktay Atik geçtiğimiz günlerde Çiftlikköy Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyurmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 12:12
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Atik vatandaşa seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İl Genel Meclis Üyesi olan Oktay Atik geçtiğimiz günlerde Çiftlikköy Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu. Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanlığı’nda aday adayı tanıtımına katılarak konuşma gerçekleştirdi. Atik son olarak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda vatandaşa seslenerek şimdiye kadar ki süreçte verdikleri destekler adına Çiftlikköylülere teşekkürlerini iletti.
Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Atik yapmış olduğu paylaşımda, 
‘’ Kıymetli dostlar, bildiğiniz gibi Çiftlikköy'ümüze hizmet etmek için çıktığım bu kutsal yolda bugüne kadar göstermiş olduğunuz kıymetli destekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. Aday belirleme süreçlerimiz devam ederken doğruluk ve dürüstlükten yana olan tavrımdan hiç ödün vermeden yoluma devam ediyorum. Sizlerin güveni ve desteği olduğu müddetçe hiçbir yol aşılmaz, hiçbir güç yenilmez olamayacaktır. Çiftlikköy için el ele vererek güzel günlere ulaşmak dileğiyle’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.