Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Tüm Yerel-Sen’i ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Tüm Yerel-Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdağ, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Yılmaz Düzova, Edirne Şube İdari Sekreteri Mümin Tolgahan Arıcanlı ve Yalova İl Temsilcisi Seyfullah Armağan’ı parti binasında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 06:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 16:37
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Tüm Yerel-Sen’i ağırladı

CHP Yalova İl Örgütü; Tüm Yerel-Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdağ, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Yılmaz Düzova, Edirne Şube İdari Sekreteri Mümin Tolgahan Arıcanlı ve Yalova İl Temsilcisi Seyfullah Armağan’ı parti binasında kabul etti. Gerçekleştirilen görüşmede CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı ve CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel’de hazır bulundu. Burada Sendikal çalışmaları hakkında ve sendikal süreçle ilgili, CHP Yalova Örgütü’ne bilgilendirmelerde bulunan Tüm Yerel-Sen yetkilileri devamında ise Yalova’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında sohbet etti. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve gelecekteki iş birlikleri için atılacak adımların görüşülmesi ile devam ederken, hediye takdimi yapılması ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, nazik ziyaretleri adına Tüm Yerel-Sen yetkililerine teşekkürlerini iletirken, Tüm Yerel-Sen yetkilileri de CHP Yalova Örgütü’ne misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri adına teşekkür etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.