Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Örgütü Çınarcık’ta bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Örgütü, Çınarcık’ta bir araya gelerek yerel seçim zaferi hakkında istişareler gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 01:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 01:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Örgütü Çınarcık’ta bir araya geldi

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin üzerinden neredeyse 2 ay geçti. Seçim sonuçlarında Yalova’da bulunan 14 belediyenin 8’inde sandıktan galip çıkmayı başaran CHP Yalova, Marmara’nın İncisi Çınarcık’ta bir araya geldi. CHP’nin seçim zaferi arasında yer alan Yalova’nın Çınarcık İlçesi’nde gerçekleştirilen ilçe danışma kurulu toplantısına; CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Çınarcık İlçe Başkanı Hasibe Birgin, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, belediye ve il genel meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları katılım sağladı.

CHP'nin Yalova’da ki seçim zaferinin ardından Çınarcık ilçesinde yapılan bu toplantı, partinin yerel yönetimlerdeki başarısını pekiştirmek adına önemli bir adım oldu. Gerçekleştirilen ilçe danışma kurulu toplantısında aynı zamanda da Çınarcık’ın bundan sonraki süreçte nasıl bir yönetim sergileyeceği, öncelikli ihtiyaçlar ve yerel yönetim üzerine çeşitli konularda, partililer arasında istişarelerde bulunuldu.

‘’ZAFERİMİZİ DEĞERLENDİRDİK’’

CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’Yerel seçim zaferimizin en başarılı bölgelerinden Çınarcık’ta ilçe danışma kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız Hasibe Birgin, Çınarcık Belediye Başkanımız Avni Kurt, belediye ve il genel meclis üyelerimiz, il ve ilçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla yerel seçim sürecini değerlendirdik’’ ifadelerine yer verdi.

‘’UMUT, GÜVEN VE DEĞİŞİM BELİRLEYİCİ OLDU’’

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ise, toplantı sonrasında bir paylaşımda bulundu ve,

‘’Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen, yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği Danışma Kurulu toplantısına katıldım. Verimli geçen toplantıda yaptığım konuşmada; umut, güven ve değişim kavramlarının Çınarcık seçiminde belirleyici olduğunun altını çizdim’’ dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.