Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Milletvekilli Becan Emekli Astsubayları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yalova Şubesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 00:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 00:45
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Milletvekilli Becan Emekli Astsubayları ziyaret etti

Tahsin Becan, ziyaretlerini sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Becan yapmış olduğu ziyaretlerde son olarak Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yalova Şubesini ziyaret etti. Dernek Başkanı Erdoğan Yıldız ve yöneticiler ile bir araya gelen Becan, Yalova ve ülke gündemi hakkında istişarelerde bulundu. Devamında ise Astsubayların özlük hakları konusunda fikir alışverişleri gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan bir paylaşımda bulunarak, ‘’ Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yalova Şubesini ziyaret ettim. Türkiye ve Yalova gündeminin yanı sıra kahraman Mehmetçiğimizin can damarı olan Astsubaylarımızın özlük hakları konusunda fikir alışverişinde bulunduk.

Nazik misafirperverlikleri nedeniyle TEMAD Yalova İl Başkanımız Sn. Erdoğan YILDIZ ve İl Yöneticilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.