Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Merkez İlçe Gençlik Kollarında Su Akyıldız dönemi başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için gerçekleştirilen seçim sonucunda, Su Akyıldız göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 15:36
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Merkez İlçe Gençlik Kollarında Su Akyıldız dönemi başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için yapılan seçimde Su Akyıldız, başkan olarak göreve getirildi. Gençlik Kolları’nın yeni dönemi, Akyıldız’ın liderliğinde başlayacak. CHP Yalova Merkez İlçe 12. Gençlik Kolları Başkanlığı Kongresinde düzenlenen seçimde, gençlik kollarının yönetiminde değişim yaşandı. S

u Akyıldız, yapılan oylama sonucunda Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi. Gerçekleştirilen Gençlik Kolları Kongresinde; CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel, CHP Yalova Gençlik Kolları Başkanı Cem Karadağ da yerini aldı ve göreve gelen Akyıldız’ı tebrik ederek görevinde başarılar dilediler. Yeni başkan Su Akyıldız, görevi devraldıktan sonra yaptığı açıklamada, gençlerin partinin geleceğinde kilit bir rol oynayacağına dikkat çekti ve "CHP'nin vizyonunu gençlere ulaştırmak ve onların sesi olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.