Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Kadın Kolları kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Örgütü Kadın Kolları, düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde partinin çalışmaları ve gelecek projeleri üzerine istişareler gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 05:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 05:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Kadın Kolları kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Örgütü Kadın Kolları, düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Yalova'da geniş bir katılım ile gerçekleştirilen kahvaltıda, parti üyeleri hem keyifli bir zaman geçirdi hem de parti çalışmaları ve gelecek projeler üzerine kapsamlı istişarelerde bulundu.

Düzenlenen etkinlikte konuşma yapan CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, kadınların parti içindeki rolünün önemine vurgu yaparak, yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca, partinin hedefleri ve planlanan yeni projelerle ilgili detayları paylaştı.

Katılımcılar, toplantının ardından, yapılan görüşmelerin verimli olduğunu belirterek, böyle etkinliklerin bir araya gelme ve ortak hedefler doğrultusunda çalışma motivasyonunu artırdığını ifade ettiler. Etkinlik, samimi bir atmosferde geçti ve katılımcılar arasında güçlü bir dayanışma ruhunun gelişmesine katkıda bulundu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.