Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova’da muhtar ziyaretlerine devam etti

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel ve beraberinde çok sayıda partili, Merkez İlçede görev yapmakta olan muhtarları ziyaret etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 00:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 00:47
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova’da muhtar ziyaretlerine devam etti

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı, muhtar ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Seçim sonrasında muhtar ziyaretleri gerçekleştirerek mahallelerin sorunlarını ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyen CHP Yalova Merkez İlçe Örgütü bu kapsamda son olarak; Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Şerafettin Dikbaş, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Salih Ayvaz ve Paşakent Mahallesi Muhtarı Cemal Yıldırım’ı makamlarında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel’de hazır bulundu.

Mahallelerin sorunları konuşuldu

Muhtarlar ile yapılan görüşmelerde mahallelerin sorunları konuşuldu ve bu sorunlara çözüm olabilecek yollar hakkında fikir alışverişleri gerçekleştirildi. Verimli istişarelerle gerçekleşen görüşmeler, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. Muhtarlar, yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, CHP Yalova Merkez İlçe Örgütü ise mahallelerin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve yerinde çözümler üretmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

‘’Teşekkür ederiz’’

CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel, ziyaretlerin amacının mahallelerin sorunlarını doğrudan muhtarlarla konuşarak anlamak ve çözüm süreçlerine katkı sağlamak olduğunu belirtti. Sürel sözlerinde, ‘’Muhtarlarımızı ziyaret edip kendileri ile mahallelerin sorunları konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik misafirperverlikleri adına teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.