Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova'da Merkez İlçeye 2 aday adayı daha açıklandı

Yerel seçimler yaklaşırken Yalova İli genelinde seçim hareketliliği devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlığı için başvuru yapan 2 ismi daha açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:21
Kaynak: Hilal Baldemir
CHP Yalova'da Merkez İlçeye 2 aday adayı daha açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylarının başvuruları 21 Kasım’da başlamıştı. İl ve ilçe başkanlıklarına yapılan başvurularda katılımın yoğun olması nedeniyle daha öncesinde 28 Kasım olarak açıklanan başvuru süresi, MYK kararıyla 5 Aralık tarihine kadar uzatıldı. Yalova’da 5 Aralık’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan 2 isim daha açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanlığı’nda ilk önce Yalova Merkez Belediye Başkan Aday Adayı olan Mimar ve Yazar Orhan Özkan kendisini tanıtarak aday adaylığını açıkladı, devamında bir diğer Merkez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olan Geçmiş belediye meclis ve il yönetim kurulu üyelerinden Sinan Giray kendilerini partililere ve vatandaşlara tanıtarak projelerinden bahsettiler.

Gerçekleştirilen tanıtım toplantılarında Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, ‘’ Cumhuriyet Halk Partisinin Yerel İktidarı için aday adaylarımızın sayısı artıyor ve bu bizi çok mutlu ediyor. Bugün, İl başkanlığımızda aday adayı arkadaşlarımızla bir araya geldik. Son gün aday adaylığı başvurusunda bulunan; Yalova Merkez Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Özkan’a ve Sinan Giray’a çıktıkları bu zorlu yolda kolaylıklar ve başarılar dilerim. Kazanan Yalova olacak. Kazanan Mustafa Kemal Atatürk'ün Yalova’sı olacak.’’ Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı ise yapmış olduğu konuşmada, ‘’ Partimize aday adaylık başvurusunda bulunan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum çıktıkları yolda başarılar diliyorum.’’ Dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.