Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel saha çalışmalarına devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, saha çalışmaları kapsamında Yalova Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Gürel vatandaşlara seçim çalışmalarından bahsederken aynı zamanda esnafın sıkıntılarını dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 01:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 01:09
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel saha çalışmalarına devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde Yalova’nın Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde kurulan pazarı ziyaret ederek vatandaş ile bir araya gelen, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel bu defa Yalova Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Saha çalışmaları kapsamında Yalova’nın farklı noktalarında adım adım dolaşan ve vatandaş ile bir araya gelen Gürel, ‘’Çok çalışacağız, yorulmayacağız ve sonunda kazanacağız’’ diyerek vatandaşa seçim çalışmalarından ve Yalova için gerçekleştirmek istediği planlarından bahsederken bir yandan da esnafın sıkıntılarına nasıl çözümler bulunabileceği ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulundu.

 

"Sabret Yalova, 31 Mart’ta işin ehli geliyor’’

Cumartesi günleri kurulan meyve sebze pazarını da ziyaret eden Gürel, ziyaretler sonrasında kısa bir açıklamada bulundu ve sözlerinde, ‘’Kapalı pazaryerindeki esnafımızla bir araya geldik. Pazaryerindeki talepleri hakkında kendilerinden bilgi aldık ve yapacağımız çalışmalarla ilgili bilgi verdik. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte esnafımız ve vatandaşımızın taleplerini dinliyor, yapacağımız projelerimizi aktarıyoruz. Biliyorum ekonomi esnafımızın, vatandaşımızın belini büktü; fiyatlar ateş pahası. Yerel yönetici olarak ekonomiye bir şey yapamayız belki ama esnafımızın şartlarının iyileşmesi için, vatandaşımızın daha iyi bir Yalova’da yaşayabilmesi için projelerimiz var. Sabret Yalova, 31 Mart’ta işin ehli geliyor’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.