Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Gürel "Yürüyen Köşk’ün hali içler acısı”

CHP Yalova Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Gürel, Yürüyen Köşk’ün iskelesinin halinin içler acısı olduğunu belirterek belediye ve ilgili bakanlığı göreve çağırdı

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2023 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 14:55
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
CHP Yalova Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Gürel "Yürüyen Köşk’ün hali içler acısı”

Adaylık başvurusunu gerçekleştirdikten sonra ilk ziyaretini Yalova Belediyesi personeline gerçekleştiren CHP Yalova Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Gürel, Yürüyen Köşk’ün son durumuna dikkat çekti. 
Yürüyen Köşk ziyareti sonrasında sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Gürel, “Yalova’nın en önemli kültürel hazinesi Yürüyen Köşk’teyim. Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı, dünyaya çevre duyarlılığını vurgulayan Yürüyen Köşk’ün iskelesi harap durumda. Betonarme kısmı bile çökmüş durumda. Yetkilileri hemen göreve davet ediyorum. Belediye veya ilgili bakanlık. Hemen burada acilen tadilat veya restorasyon yapılmalı. Böyle bir kültürel hazineyi bu halde görmek içler acısı” diye konuştu. 
Gürel, köşke ulaşımı sağlayan golf araçlarının da uzun süredir arızalı olduğuna dair duyum aldıklarını ifade ederek, “Bizim ziyaretimiz sonrasında alelacele araçların arızalarını gidermişler. Bizim ziyaretimizi mi beklediler” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.