Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Başkan Adayı Gürel YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu’nu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu’nu ziyaret etti, çalışmalarından bahsederek projelerini anlattı, öneri ve talepleri not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 04:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 04:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Başkan Adayı Gürel YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu’nu ziyaret etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaşırken adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yalova’da pek çok kurum ve kuruluşa ziyarette bulunarak projelerinden bahseden Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu’nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Burada Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan ve üyeler ile bir araya gelen Gürel, ilk olarak seçim sürecine dair çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu ve devamında ise seçimin kazananı olduğu taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti. Kadın Girişimciler Kurulu ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Gürel, Kadın Girişimciler Kurulu’nun projeleri ve halihazırda Yalova’da sürdürmekte olduğu çalışmalar hakkında da bilgi almayı ihmal etmedi. Gürel, son olarak öneri ve talepleri not alarak ziyareti sonlandırdı.

Gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel sözlerinde, ‘’ Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu’nu ziyaret ettik. Kadın girişimcilerimizin Yalova’yla ilgili fikirlerini çok önemsiyoruz. Yapmayı planladığımız projeleri kendilerine aktardık. Konukseverlikleri nedeniyle çok teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.