Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Başkan Adayı Gürel'den gece mesaisi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Safranpark site sakinleri ile bir araya geldi ve sonrasında ise Toki Başkanı Behsat Kaya, Buğra Kural, Fatih Şenol, Ayşe Karakaş ve yakınlarıyla ev ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 04:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 04:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Başkan Adayı Gürel'den gece mesaisi

31 Mart Mahalli İdareler Seçim sürecinde, saha çalışmalarına büyük önem veren ve ‘İşin ehli geliyor’ sloganıyla Yalova sokaklarında adım atmadık yer bırakmamak adına çalışmalar gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, gece saatlerinde de çalışmalarına devam ederek, Safranpark site sakinleri ile bir araya geldi. Burada vatandaşlar ile birlikte, Çok olumlu ve verimli bir toplantı gerçekleştirdiğini ifade eden Gürel sözlerinde,

’’Çalışmalarımız gece boyunca her ortamda devam ediyor. Safranpark site sakinleriyle bir araya geldik. Site sakinlerinin talep, öneri ve şikayetlerini dinledik, kendi yapacağımız projeleri de aktardık. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim’’ diye belirtti.

Safranpark Site ziyareti sonrasında Toki Başkanı Behsat Kaya, Buğra Kural, Fatih Şenol, Ayşe Karakaş ve yakınlarıyla ev ziyareti gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, yapmış olduğu açıklamada, Sık sık vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz ve Yalova’yla ilgili projelerimizi paylaşıyoruz. Tabii onların da görüş ve önerilerini dinleyerek taleplerini alıyoruz. Toki Başkanımız Behsat Kaya, Buğra Kural, Fatih Şenol, Ayşe Karakaş ve yakınlarıyla ev ziyaretindeydik. Bizi misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.