Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Başkan Adayı Gürel çalışmalara tam gaz devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 00:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Başkan Adayı Gürel çalışmalara tam gaz devam ediyor

Yalova’da seçim hareketliliği devam ediyor. Adaylar saha çalışmalarına hız kazandırdı, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak vatandaş ile bir araya geliyor, kurum, kuruluş ve STK’lara ziyarette bulunuyor. Adaylığı kesinleştiği günden bu yana geçen süreçte çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, saha çalışmaları kapsamında Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette, emekli emniyet mensuplarının talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişlerinde bulunan ve 31 Mart Mahalli İdareler seçimi ile alakalı karşılıklı istişarelerde bulunan Gürel, projelerini anlatarak, seçimi kazandığı taktirde Yalova hakkında gerçekleştirmek istediği planlarından bahsetmeyi de ihmal etmedi.

Gerçekleştirdiği Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği ziyaretinden sonra kısa bir açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel sözlerinde, ‘’Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği’ni ziyaret ettik. Emekli emniyet mensuplarımızın talep, öneri ve şikayetlerini dinledik. 31 Mart’ın ardından yapacağımız çalışmalarla ilgili kendilerine bilgi verdik. İşin ehli geliyor sloganıyla çıktığımız bu yolda inancımız tam, çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz, vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.