Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Termal seçim ofisi açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Termal seçim ofisi hizmete girdi.31 Mart mahali idareler seçimi yaklaşırken, adayların ve siyasi partilerin hazırlıkları ve çalışmaları artarak devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Termal seçim ofisinin açılışı, il ve ilçe yöneticileri ve beraberinde partililerin katılımı ile gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 11:54
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
CHP Termal seçim ofisi açıldı

31 Mart mahali idareler seçimi yaklaşırken, adayların ve siyasi partilerin hazırlıkları ve çalışmaları artarak devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Termal seçim ofisinin açılışı, il ve ilçe yöneticileri ve beraberinde partililerin katılımı ile gerçekleşti. Gerçekleştirilen açılışa, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, Termal İlçe Başkanı Selahattin Aksoy ve il ve ilçe yöneticileri katılım sağladı.

“31 Mart yerel seçimin startını verdik”

CHP Yalova İl Başkanlığı açılışın ardından yaptığı paylaşımda “Yeşilin en güzel tonlarına sahip ilçemiz Termal’de seçim irtibat ofisimizi hizmete soktuk. İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, Milletvekilimiz Tahsin Becan, İlçe Başkanımız Selahattin Aksoy, il ve ilçe yöneticilerimizin katıldığı güzel bir organizasyonla 31 Mart yerel seçimin startını verdik. Termal’de bir ilki başaracağız, güzel ilçemizi halkçı ve sosyal belediyecilikle tanıştıracağız.” İfadesini kullandı.

“Termal’e kadın eli değecek”

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan ise açılışın ardından yaptığı paylaşımda “Cumhuriyet Halk Partisi Termal İlçe seçim ofisi açılışına partililerimizle birlikte katıldık, Belediye başkan adayımız Sabriye Sultan Yalçın’a başarılar dilerim, Termal’e kadın eli değecek” dedi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.