Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Gürel Yalova’da seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Necati Erbul’u ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 12:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP’li Gürel Yalova’da seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor

Adayların isimlerinin açıklanması ile birlikte seçim çalışmalarına start veren belediye başkan adayları, Yalova’da hız kesmeden saha çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan saha çalışmaları kapsamında STK’lar, kurum ve kuruluşlar ziyaret ediliyor, yaklaşan yerel seçim hakkında istişarelerde bulunuluyor. Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı olan Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Yalova’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ni ziyaret etti ve Birlik Başkanı Mustafa Bozkurt ile esnafın talepleri ve görüşleri üzerine sohbet etti.

Saha çalışmaları kapsamında, Yalova sokaklarında adım adım dolaşarak sıkmadık el bırakmayacağız, vatandaşımız ile iç içe olacağız diyen Gürel, aynı zamanda Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul’u makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Esnafın talepleri, sıkıntıları ve çözüm önerileri ile ilgili sohbet gerçekleştirilerek istişare edildi.

Gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel sözlerinde, ‘’Yalovamızın en büyük sivil toplum kuruluşlarından Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ni ziyaret ettik. Birlik Başkanımız Mustafa Bozkurt ile esnafımızın talepleri ve görüşleri üzerine sohbet ettik. Aynı zamanda Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Necati Erbul’u da makamında ziyaret ederek, esnafımızın talepleri, sıkıntıları ve bizim çözüm önerilerimizle ilgili güzel ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.