Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Konya il kongresinde sandalyeler havada uçuştu! Ortalık karıştı belediye başkanı darp edildi!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38'inci Olağan Konya İl Kongresi de İzmir Kongresi’nde yaşanan olayların benzerlerine sahne oldu. Kongrede 3 adayın yarıştığı başkanlık yarışında blok liste krizi çıktı. Adaylar arasında sözlü tartışma çıktı ardından tartışma arbedeye dönüştü. Tarafların birbirinin üzerine yürüdüğü tartışmada bazı isimler darp edildi. Tartışma esnasında CHP’li Tuzluklu ilçe Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa mevcut İl Başkanı Bekir Yaman'ın yakasından tutup sarstı. İkili arasında yaşanan temaslı tartışmayı partililer ayırdı. İşte olayın detayları…

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2023 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
CHP Konya il kongresinde sandalyeler havada uçuştu! Ortalık karıştı belediye başkanı darp edildi!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından başlayan kongreler süreci Türkiye genelinde tüm hızıyla devam ediyor.

Geçen hafta İzmir Kongresi’nde yaşanan tartışma ve kavgalardan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu soruşturma başlatılması talimatı vermişti.

CHP 38’inci Olağan Konya İl Kongresi

Geçtiğimiz gün ise CHP 38’inci Olağan Konya İl Kongresi'ni gerçekleştiren CHP Konya'da gergin anlar yaşandı.

Konya'daki bir otelde yapılan il kongresinde 3 isim il başkanlığı için yarışırken, kongrede blok liste krizi yaşandı. Blok-çarşaf liste tartışmanın ardından taraflar birbirlerinin üzerine yürüdü ve arbede başlattı. Kalabalığın arasında kalan bazı kadın partililer ise zor anlar yaşadı ve arbededen zor kurtuldu. CHP'li Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa tartışmalar yaşanırken rahatsızlandı, bazı partililer de tepki olarak salonu terk etti.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.