Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’de Lütfü Savaş depremi! Özgür Özel gece yarısı aradı!

Türkiye 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler için gün sayarken siyasi partiler ise kesin aday listelerini yarın Yüksek Seçim Kurulu’na teslime edecek. Seçim takvimi büyük bir hızla ilerlerken CHP’de gerilim bir an olsun azalmıyor. CHP’nin Hatay’da mevcut belediye başkanı olanı Lütfü Savaş’ı yeniden aday göstermesi büyük tepkilere yol açmıştı ve bu konu hakkında Özgür Özel’in nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olmuştu. İddiaya göre dün gece Savaş’ı arayan Özel’in anketlerde geride olduğunu ve adaylığının geri çekileceğini ifade ettiği söyleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 11:30
Kaynak: Hilal Baldemir
CHP’de Lütfü Savaş depremi! Özgür Özel gece yarısı aradı!

Yerel seçim öncesi CHP’de sular bir an olsun durulmuyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yeniden adaylığı günlerdir konuşulurken kent halkı tarafından da büyük tepkilere yol açmıştı. Konuya ilişkin son durum her an değişirken CHP lideri Özgür Özel dakikalar önce Hatay'daki adaylık sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Lütfü beyi aradık, ulaşamadık"

Lütfü Savaş ile görüşerek elindeki anket son sonuçlarını paylaşacağını aktaran Özgür Özel, "Son ana kadar en doğru adayı belirmek için en doğru anketi yaptık. Cumartesi gece anket geldi, Lütfü Bey'i aradık, ulaşamadık. Pazar sabahı arkadaşlarımız görüştü. Birazdan Lütfü Savaş ile de oturacağım, konuşacağım. Elimizdeki anketi Lütfü Bey ile de paylaşacağım" şeklinde konuştu.

"Bir alternatif geliştirirsek seçimi alıyoruz"

"O anket neyi söylüyor?" sorusu üzerine Özgür Özel, açıklamasına şöyle devam etti:

Bizim Hatay'da Lütfü Bey'in de desteğiyle, onayıyla birlikte bir alternatif geliştireceğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor. Bu şekilde davranmaz, Hatay'ın sesini duymazsak biraz sıkıntıya girdiğimizi gösteriyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.