Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt’tan “hoşgörü” çağrısı

CHP Çınarcık Belediye Başkan Adayı ve eski Belediye Başkanı Avni Kurt, seçmenlere ve siyasi partilere sevgi, barış, uzlaşı ve hoşgörü çağrısı yaptı. Kurt, “Kimse kimsenin hasmı değil. Kutuplaşma, kamplaşma bu kentin üzerine kabus gibi çökmesin.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 06:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 06:56
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
CHP Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt’tan “hoşgörü” çağrısı

Çınarcık’ta seçim çalışmalarını sürdüren CHP Çınarcık Belediye Başkan adayı Avni Kurt, ilçedeki seçimlere yönelik, “Hoşgörü” çağrısında bulundu. Yaptığı açıklamada, görüşleri farklı olsa da gönülleri bir olan Çınarcık halkının birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayan Kurt, “Her gün aynı caddelerde, aynı sokaklarda karşılaşıp; aynı fırınlarda, aynı marketlerde, aynı bankalarda sıraya girmiyor muyuz? Çocuklarımız; aynı okullarda okuyup, aynı sıralarda oturup, aynı bahçelerde birlikte oynamıyorlar mı? Yüzlerimiz biraz gülsün. Bölünen, kamplara ayrılan, gerilen değil; güle oynaya bir dostluk maçına hazırlanan, birlik ve beraberlik manzaralarından geçilmeyen bir Çınarcık’tan yanayız.” dedi.

Kurt siyasetin ve makamların halka hizmet amaçlı yerler olduğunu, geçici olduğunu da hatırlatarak, “Dostça bir seçim dönemi geçirmeyi ümit ediyorum. Seçimlerde kimse kimseye ağır bir üslup kullanmamalı. Sonrasında pişman olacağı sözlerden ve hareketlerden sakınmalı. Bizler düşman değil sadece siyaseten bir birimize rakibiz. Hepimiz hizmete adayız.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.