Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Örgütü kadın esnafları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiftlikköy Örgütü; İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, kadın kolları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte, Yalı Caddesi’nde bulunan kadın esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 06:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 16:34
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Örgütü kadın esnafları ziyaret etti

CHP Çiftlikköy Örgütü; İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, kadın kolları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Yalı Caddesi’nde işletmesi bulunan kadın esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette, kadın esnafların yaşadığı zorluklar ve talepleri dinlenerek, dikkatle not edildi. İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, kadın girişimcilerin ekonomik hayattaki önemine vurgu yaparak, CHP’nin her zaman yanlarında olacağını ifade etti. Kadın kolları ise, yerel esnafın güçlenmesi için birlikte çalışacaklarını belirtti. Ziyaret sırasında, esnaflar da kendi iş alanlarıyla ilgili sorunlarını dile getirerek, yerel yönetimden beklentilerini aktardılar.

Ziyaretler sonrasında bir açıklamada bulunan CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı sözlerinde, ‘’ Kadın kolları başkanımız Yıldız Camci Atak , belediye meclis üyemiz Nilüfer Özdemir Dilek ve kadın kolları yöneticilerimizle birlikte Sahil Mahallesi Yalı Caddesi'nde işletmesi bulunan kadın esnaflarımıza ziyaret gerçekleştirerek hayırlı işler diledik. Kadınların iş hayatına dahil olması, ülkemizin kalkınması ve daha iyi bir geleceğe sahip olması açısından oldukça önemlidir. Her derdin var bir çaresi, onun da adı: Cumhuriyet Halk Partisi’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.