Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy okul ziyaretlerini sürdürdü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiftlikköy İlçe Örgütü, düzenli aralıklarla gerçekleştirmiş olduğu okul ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Gerçekleştirilen ziyaretlerde; eğitimde yaşanan sıkıntılar ve işleyiş hakkında eğitimcilerle fikir alışverişleri yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 01:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:05
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy okul ziyaretlerini sürdürdü

CHP Çiftlikköy İlçe Örgütü, eğitim alanındaki sorunlara duyarlılığını sürdürerek okul ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Parti temsilcileri, düzenli aralıklarla yaptıkları bu ziyaretlerde öğretmenler ve eğitim yöneticileriyle bir araya gelerek, eğitimde karşılaşılan zorlukları ve işleyişteki aksaklıkları ele alıyor. CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve ilçe yöneticileri, bu kapsamda son olarak, Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ve Şehit Baçerettin Özgür İlkokulu’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde ilçe kadın kolları yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Ziyaretlerde, eğitimcilerin deneyim ve önerileri dinlenirken, eğitim kalitesinin artırılması için yapılabilecekler hakkında fikir alışverişi yapıldı, istişarelerde bulunuldu. CHP Çiftlikköy İlçe Örgütü, bu görüşmelerle birlikte, okullarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye devam edeceklerini belirtti.

‘’Başarılar çocuklar’’

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, okullara gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’İlçe yöneticilerimiz, kadın kolları başkanımız, kadın kolları yöneticilerimiz ve belediye meclis üyelerimizle ilçe genelindeki okullarımıza ziyaret gerçekleştirerek yeni eğitim ve öğretim dönemi için okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileyerek okullarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye devam ediyoruz. İlçemizin eğitim anlamında hak ettiği yerlere gelebilmesi adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Tüm çocuklarımıza eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.