Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, “Giderayak yine satıyor”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yerel seçimlere 5 ay kala belediyeye ait 7 adet arsayı satışa çıkardı. CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, Silpagar’ı eleştirerek, “Giderayak yine satıyor” dedi

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 01:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2023 01:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, “Giderayak yine satıyor”

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, Çiftlikköy Belediyesi’nin arsa satış ihalesini sert bir dille eleştirirdi. Kaşıkçı, yaptığı açıklamada, Silpagar’ın 10 yıllık görev süresinde verdiği sözleri tutmadığı gibi belediyenin gelirlerini de har vurup harman savurduğunu söyledi. Kaşıkçı, “İlk döneminde su altyapısı, bir kafeterya ve düğün salonunun ekmeğini yiyen Silpagar, son 5 yılını da sadece bir çay bahçesini restore ederek geçirdi. Ancak istikrarını tek bir konuda sürdürüyor. Durmadan, dinlenmeden arsa satmaya devam ediyor” dedi.

Kaşıkçı, Silpagar’ın 11 Ekim ve 18 Ekim 2023 tarihlerinde toplam 82 milyon 164 bin 800 TL muhammen bedelle ihaleye çıkaracağı arsaların yerlerini ve büyüklüklerini de paylaştı. Kaşıkçı, “Üstelik bu sefer, yerel seçimlere sadece 5 ay kalmışken giderayak satıyor. Sayın Silpagar’ın son marifetlerine şöyle bir bakalım: Çiftlik Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde bulunan ihalesi 11.10.2023 tarihinde yapılacak, toplam muhammen bedeli 59.150.00,00 TL olan 6 adet arsa (5.915,06 m2) ve Sultaniye Mahallesi Fırtına Caddesi Bayır Mevkii’nde bulunan 18.10.2023 tarihinde ihalesi yapılacak muhammen bedeli 23.014.800,00 TL olan 1 adet arsa (4.692,96 m2)” diye konuştu.

Silpagar’ın bugüne kadar denizin içine ada yapmaktan tutun da envai çeşit tesisin sözünü Çiftlikköylülere verdiğini ancak yüzde 90’ını tutmadığını da hatırlatan Kaşıkçı, “Son 2019 yerel seçimleri öncesi mahalle mahalle gezip kahvaltı sofralarında onlarca projenin sözünü veren Silpagar, vatandaşımızın gözünü boyamaya çalışmıştı. İnsan ister istemez soruyor kendi kendine acaba Sayın Silpagar, asla yapmayacağı projeleri yine göz alıcı görseller ve ihtişamlı yemeklerle vatandaşa mı pazarlayacak? Arsaların satışından gelecek geliri bu yemeklerde çarçur mu edecek? Bu arsa satışlarından gelecek para nereye harcanıyor inanın merak ediyoruz. Çiftlikköylü hemşerilerimiz daha yakın zamanda vergi borçlarına karşı devrettiğiniz 150 milyon değerindeki Çiftlikköy’ün camilerini, okullarını, sağlık ocaklarını unutmadığı gibi apar topar satışa çıkardığınız bu yerleri de unutmayarak sizlere en güzel cevabı 2024 yerel seçiminde sandıkta verecektir” şeklinde konuştu.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.