Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Yele köy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, parti örgütünün faaliyetleri kapsamında ilçedeki köy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, kahvaltıda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir arada olduğu için memnun kaldığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 13:47
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Yele köy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele’nin öncülüğünde köy ve mahalle muhtarlarını bir araya getirmek için kahvaltı düzenlendi. Parti örgütü, köy ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele’nin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

adil yele kahvaltı

İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, İl Genel Meclis Üyesi Oktay Atik ve İl Başkan Yardımcısı Nedim Güler’in de katılım sağladığı kahvaltıda muhtarların talepleri dinlendi. Başkan Adayı Yele, düzenlenen kahvaltıda, tüm partililere teşekkür ederek, “Muhtarlarımız bizim için son derece önemli. Onlar bizim yerel yönetim sürecimizde her konuda en önemli paydaşlarımız olacak. İlçemizdeki köy ve mahalle muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya geldik. İlçe Başkanımız Savaş Kaşıkçı, İl Genel Meclis Üyemiz Oktay Atik ve İl Başkan Yardımcımız Nedim Güler ile birlikte beklentilerini dinledik, kendileriyle nasıl bir çalışma içerisinde olacağımızı aktardık. Katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.