Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele pazar gününü çalışarak geçirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, pazar mesaisi yaparak vatandaşla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 01:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 01:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele pazar gününü çalışarak geçirdi

Türkiye genelinde devam eden seçim hareketliliği Yalova ve ilçelerinde de hız kesmeden devam ediyor. Adaylar saha çalışmalarında vites yükseltmeye başladı. 31 Mart mahalli idareler seçimine sayılı zaman kala çalışmaları hızlandıran adaylar vatandaşın gönlüne dokunabilmek adına projelerinden bahsediyor, halkın sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerinde bulunuyor.

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, pazar gününü sahada mesai yaparak geçirdi. İlk önce gençler ile bir araya gelerek sohbet eden Yele, ‘’ Gençler, Çiftlikköy’ü arşınlamaya hazır mıyız?’’ dedi ve sonrasında Sahil Mahallesi’ndeki vatandaşlar ile buluşarak seçim süreci ile ilgili sohbet etti, ‘’Hava 2 derece ama bizim kalplerimiz sıcacık’’ diye belirtti.

Pazar mesaisine devam eden Yele, Çiftlikköy Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Esnaf ve vatandaş ile bir araya gelerek seçim çalışmalarından ve projelerinden bahsetti karşılıklı istişarelerde bulundu. Yele kapalı pazar yeri ziyareti esnasında, ‘’ Yüzlerimiz gülüyor, abilerimizin, ablalarımızın desteğini hissetmek çok güzel. Esnafımızla, vatandaşımızla dertleşmeye ve selamlaşmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.