Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele: Bir şehir hayal ediyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında, ''Bir şehir hayal ediyoruz'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 12:21
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele: Bir şehir hayal ediyoruz

Seçim süreci Yalova ve ilçelerinde hız kesmeden devam ediyor. Çiftlikköy’de tansiyonun yüksek olduğu ilçeler arasında yer alıyor. Adaylar mahalle mahalle, sokak sokak gezerek esnafı ziyaret ediyor, vatandaş ile bir araya geliyor. Saha çalışmalarının hız kazandığı şu günlerde, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele’de vites yükselten isimler arasında yer aldı. Yele, adaylığı açıklandığı günden bu yana kadar olan süreçte hız kesmeden gerçekleştirdiği saha çalışmalarına bir yenisini ekleyerek Çiftlikköy’de iş yerleri ve vatandaşları ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette vatandaş ile yerel seçimler hakkında istişarelerde bulunan Yele, aynı zamanda da göreve geldiği taktirde hayata geçirmek istediği projelerinden bahsetti. Saha çalışmalarından yüzü sıkça görülen Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, gerçekleştirdiği ziyarette esnafın sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu ve sözlerinde, ‘’Saha ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bir şehir hayal ediyoruz, insanlarının mutlu bir şekilde yaşadığı, ‘İyi ki Çiftlikköy’de yaşıyorum’ dedikleri, bir şehir hayal ediyorum, her mahallenin eşit hizmet aldığı, modern ve gelişen’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.