Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele, ‘’Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız’’

Çiftlikköy’de seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, ilçede bulunan bir eğitim kurumunun spor salonuna ziyarette bulunarak basketbol okulunda antrenman yapan miniklere başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 03:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 03:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele, ‘’Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız’’

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, saha çalışmaları esnasında kısa bir mola vererek Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi’ndeki basketbol okulunu ziyaret etti. Burada gençler ile bir araya gelen Yele, gençlerin spora yönelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve göreve geldiği zaman gençler için spor konusunda önemli adımlar atılacağını belirtti. Çiftlikköy’ün Adil Yele’si var diyen Yele, spor ve kültürel etkinliklerin, sağlık açısından öneminin yanında çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması ve internet bağımlılığına maruz kalmaması konusunda da önemli bir role sahip olduğunu belirtti. Spor salonunda antrenman yapan gençler ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Yele devamında ise yetkililer ile karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunarak istişare etti, talep ve önerileri dinledi.

Gerçekleştirdiği spor salonu ziyareti sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak spora ve sporcuya verdiği değeri bir kez daha dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele sözlerinde, ‘’ Bugün Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi’ndeki basketbol okulumuzu ziyaret edip gençlerle bir araya geldik. Gençlerimizin internet gibi bağımlılıklardan kurtulup spor yapmaları beni çok mutlu ediyor. Görevimiz süresince de özellikle küçük yaştaki evlatlarımızın spora yönelmesi için azami gayret göstereceğiz. İlçemizde inşaatı başlanan ancak duran spor salonumuzu da tamamlayıp hizmete sunacağız.’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.