Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele saha çalışmalarına vatandaş ziyaretleri ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 03:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 03:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor

Seçim günü yaklaşıyor, Yalova’da ve ilçelerinde siyaset hız kazanıyor. 31 Mart Mahalli İdareler seçimine sayılı günler kala, seçim sonuçlarının en çok merak edilen ilçelerinden olan Çiftlikköy’de, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, saha çalışmalarında hız kazandı. Yorulmak nedir bilmeden her gün ilçenin farklı bir lokasyonunda çalışmalarına devam eden Yele, son olarak Vadişehir’de ve Kelebek Çayırı’nda vatandaş ile buluştu.

 

‘’Söz veriyorum yol sorunu kalmayacak’’

İlk olarak Çiftlikköy’ün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan Vadişehir Sitesi’ne giden Yele, vatandaş ile güncel konular hakkında sohbet etti sonrasında ise seçimin kazananı olup, göreve geldiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerini site sakinleri ile paylaştı. Burada vatandaş ile samimi bir diyalog kuran Yele, aynı zamanda da vatandaşın sorunları hakkında karşılıklı istişarelerde bulunarak, talep ve önerileri almayı da ihmal etmedi. Vadişehir ziyareti sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Yele sözlerinde, ‘’ Gün geçtikçe büyüyen Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde sorunlar çığ gibi. Yol sorunu var desem neredeyse yol yok gibi. Ulaşım ve altyapıda çok geride kalan bu bölge için çözümlerimiz basit. Buradan söz veriyorum. Kelebek Çayırı bölgesinde yol sorunu kalmayacak. Göreve gelir gelmez bu bölgedeki yol, kaldırım gibi sorunların hepsini çözeceğiz. Bizi ağırlayan site sakinlerine çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

 

‘’Çiftlikköy’ün Adil Yele’si var’’

Vadişehir Sitesi ziyareti sonrasında Kelebek Çayırı’na giden, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, burada da vatandaşın sorunlarını dinledi ve projelerinden bahsetti. Vatandaşın yaşadığı sıkıntıları dinleyen Yele, sorunların farkında olduğunu ve 1 Nisan sabahı zaman kaybetmeden Çiftlikköy’ün sıkıntıları ile bire bir ilgileneceğini söyledi. Vatandaşla samimi ve keyifli bir vakit geçiren Yele ziyaret sonrasında bir paylaşımda bulundu ve, ‘’ Evlerde, parklarda vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Kelebek Çayırı’ndaydık. Hemşehrilerimizin derdi çok. Yoldan kaldırıma belediye hizmetlerini alamamaktan şikayetçiler. Biz ‘adil’ belediyecilik yapacağız. Yapacağımız hizmetlerle herkes “Çiftlikköy’ün Adil Yele’si var” diyecek’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.