Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Altınova Kadın Kolları, Başkan Fazlaca'yı ziyaret etti

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınova İlçe Kadın Kolları'nı makamında konuk etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 13:39
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Altınova Kadın Kolları, Başkan Fazlaca'yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınova İlçe Kadın Kolları, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca'yı makamında ziyaret ederek yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler ve kadınların yerel yönetimdeki rolü üzerine görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, CHP Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Çalış ve yeni yönetim, Başkan Fazlaca'ya tanıtıldı.

Kadın kolları yönetimiyle yapılan istişarelerde, Altınova'nın sosyal ve ekonomik kalkınması için atılacak adımlar ve kadınların yerel yönetim süreçlerinde daha aktif rol alması konuları detaylı olarak değerlendirildi.

Ziyaretin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınova İlçe Kadın Kolları’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Bugün CHP Altınova İlçe Kadın Kolları olarak, Altınova Belediye Başkanı Sn. Yasemin Fazlaca’yı makamında ziyaret ettik Kendilerine hem yeni ilçe kadın yönetimini takdim ettik hem de yeni yönetim olarak tebriklerimizi ilettik. Bu dönemde yapılacak işler ve projeler ile ilgili paylaşımlarımızı yaptık. Göstermiş olduğu ilgi ve destek için teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.