Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Altınova Başkan Adayı Fazlaca, ''Sporcularımızın en büyük desteği biz olacağız''

Altınova Belediye Güreş Spor Kulübü’ne ziyarette bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, spora ve sporcuya her zaman destek olacağını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 03:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 03:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Altınova Başkan Adayı Fazlaca, ''Sporcularımızın en büyük desteği biz olacağız''

Yerel seçimlere son birkaç gün kalmışken sahada hız kesmeden çalışmalarına devam eden CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, ilçede bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor sık sık vatandaşla bir araya geliyor. Altınova’da bulunan spor kulüplerini de sık sık ziyaret eden Fazlaca, son olarak Altınova Belediye Güreş Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Burada minik güreşçiler ve antrenörler ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Fazlaca, devamında ise talep ve önerileri dinleyerek not etti. Hemen hemen her fırsatta spora ve sporcuya verdiği önemi vurgulayan Fazlaca, göreve geldiği taktirde ilçe de hayata geçirmeyi planladığı spor alanındaki projelerinden bahsetti ve minik pehlivanlara en büyük takipçilerinin kendisi olacağının sözünü verdi.

‘’Bu sporun en büyük bekçileri biz olacağız’’

Gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunan CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca sözlerinde, ‘’Altınova Belediye Güreş Spor Kulübü aslanlarını ziyarete gittik. Geleceğin başpehlivanları Aliçoları, Koca Yusufları, Adalı Halilleri, Ahmet Taşçıları, Aydın Demirleri, Toros Kaplanları, Hüseyin Gümüşalanları ve nice efsaneleri… Altınovamıza adı gibi Altın kemerleri getirecek olan pirlerinin arkasından emin adımlarla koşacak peygamber sporunu altın ilçemizde devam ettirecek aslanlar kaplanlar bunlar’’ ifadelerine yer verdi ve ‘’Sekiz yıl önce başarıyla temelleri atılmış olan bu sporun en büyük bekçileri en büyük destekçileri biz olacağız. Adlarını efsaneleştirmek için çalışan kardeşlerimizin en büyük takipçisi biz olacağız’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.