Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çandır: “Yalova’yı Yalakova olmaktan çıkartacağız”

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Kürşat Emre Çandır yapmış olduğu açıklamada “Yalova’yı Yalakova olmaktan çıkartacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 11:54
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çandır: “Yalova’yı Yalakova olmaktan çıkartacağız”

Yerel seçimler yaklaşıyor, siyasetin ritmi hızlanıyor. Ülke genelinde olduğu gibi Yalova’da da seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Adaylar ve aday adayları esnafı geziyor, vaatlerini açıklıyor kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunuyor. Seçim öncesinde yapmış olduğu açıklamalar ile dikkat çeken Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır yaptığı açıklamalara devam ederken, son olarak yaptığı paylaşımda, “Yalova’yı Yalakova olmaktan çıkartacağız” dedi. Devamında ise sözlerine devam eden Çandır, “15 ana projemizle, Yalova'yı, "Yalakova" olmaktan çıkaracağız. Ekonomik destek, sosyo-kültürel, spor, sağlık, ulaşım, erişim, ve yaşama dair 15 ana fikir ile Yalova'yı ideal kent düzeyine yükselteceğiz. Yalova'ya Gelecek, Türkiye'ye Gelecek” diye belirtti.

Açıklamanın ardından bir yarışma düzenlendiğini belirten Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır, “Benim Projem yarışması ile gelin Yalovayı birlikte yönetelim. Projelerinizle yaşadığınız şehre katkı vermek için, fikirlerinizin hayat bulması için ve kolektif yönetim anlayışı için Benim projem uygulaması ile Yalova Halkı ürettiği projeleri, Benim Projem komisyonuna sunacak ve uygun görülen projeler uygulamaya konacak. Kazanan Yalova olacak” dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.