Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çandır, “Yalova’ya raylı sistem getireceğiz”

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır, seçim vaatlerinden bahsetti ve raylı sistem müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 07:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çandır, “Yalova’ya raylı sistem getireceğiz”

“Sizlere verdiğimiz broşürleri atmayın”

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır, belediye başkanı olursa şimdiye kadar kimsenin şahit olmadığı bir belediye başkanlığı portresi ile karşılaşılacağının sözünü vererek, vatandaşları projelerin yer aldığı broşürlerin atılmaması gerektiği konusunda uyardı. Kürşat Emre Çandır, “Projelerimizin yer aldığı, sizlere takdim ettiğimiz broşürleri atmayınız. Belediye başkanlığını alıp bu projeleri uygulamazsak eğer bunun sözünü verdiğimiz için bizlere, bunların sözünü verdin fakat niye yapmadın diye bunun hesabını sormanız için sizlerden ricam bu broşürleri atmayın. Biz ulaşılabilir belediyecilik anlayışını getireceğiz, bunun sözünü veriyoruz. O kapı hiçbir zaman kapılı olmayacak, her zaman halkımızın kullanımına, istifadesine açık olacak. Biz herkesin aktif olarak belediye yönetimin de yer aldığı bir belediye vaat ediyoruz. Bunu projelerimiz ile birlikte renklendireceğiz” diyerek sözlerine devam etti “Yalova’yı idol şehirler seviyesine ulaştıracağız. Bunun en güzel örneği Monaco’dur. Yalova’dan çok daha küçük ancak ufak bir kentte bile 8 milyar dolarlık bir gayrisafi milli hasıla ortaya çıkabiliyor. Yalova neden böyle olmasın. Bizim 4T dediğimiz, Ticaret, Turizm, Tarım ve Tahsil üzerinden bir Yalova inşa edilebilir, yükselebilir ise, Yalova tadından yenmez bir şehir olur.” Dedi.

“Biz Yönetmeye Hazırız”

Kürşat Emre Çandır Yalova’yı yönetmeye hazır olduğunu belirterek 14 ana başlıklı projelerin bazılarını açıkladı. Çandır, “Türkiye’deki yaklaşık 400 belediyeyi taradık, proje komisyonu oluşturduk. Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığımızın yerel seçim proje komisyonu ile 14 ana başlıklı bir proje kartelası tayin ettik. Şehrin eski bina stoğu var. Bunun bir an önce yenilenmesi, vatandaşlarımızın sağlıkla ve güvenle oturabileceği konutlara kavuşması gerekir. Buna ön ayak olmak gerekir. Belediyenin adeta bir kentsel dönüşüm çılgınlığı yapması gerekir” dedi. Yalova Belediye Başkanı olduğu taktirde Yalova’daki ulaşım ve sosyal destek gibi sorunların çözülmesi ile ilgili gerçekleştirmek istediği önemli projeleri de vatandaşlara sundu. Kürşat Emre Çandır son olarak sözlerinde, “Diğer önemli projemiz “Halk Ekmek” projesi. Yalova’da vatandaşımızın ekmeğe ucuz ulaşabilmesi için, bir halk ekmek işletmesine ihtiyacı var. Bir diğer projemiz yine “Halk Et”. “Hafif Raylı Sistem” projemiz var. İDO- Üniversite arasında sahil bandı üzerinden işleyecek bir proje. Üniversitenin kolaylıkla şehre ulaşımını sağlayacağız. “Yalova Deniz Otobüsleri İşletmesi”, “Yalova Deniz Taksi”, “Yalova Mini Amfi Tiyatro” projelerimiz var. En önemli projelerimizden bir diğeri ise” Dernekler Yerleşkesi”. Yalova’daki birçok derneğimiz ve sivil toplum kuruluşumuz yer sıkıntısı yaşıyor. Bu dernekler bir çatı altında toplanabilir. Türkiye’de bunun birçok örneği var. Gençlere yönelik “E-Spor Merkezi” düşüncemiz var. “Aşevi ve Kompost Gübre Tesisi” bizim için yine kıymetleri projelerimizden. Biz Yalova’yı yönetmeye hazırız. Yöneticilerimiz ve meclis üyesi adaylarımız ile birlikte hazırız. Bir oy Çınar’a, Bir oy Çandır’a diyorum” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.