Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çandır’dan iktidara 5 proje eleştirisi

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır, 2023 yılında tamamlanması planlanan ancak bitirilemeyen 5 projeyi sıralayarak iktidarı eleştirdi. Çandır, projelerin neden geciktiğini sordu ve 2024 yılında bitirilmesini umduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 04:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 04:52
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Çandır’dan iktidara 5 proje eleştirisi

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır, Yalova’yı yönetenlerin basit dokunuşlarla çözülebilecek meseleleri yıllardır beklettiğini belirtti. Bu anlamda Yalova açısından hayati öneme sahip 5 projeyi sıralayan Çandır, bu projelerin bitirilememesini eleştirdi. Çandır, “Millet Bahçesi Projesi, 2022 yılında bitirileceği vaat edilen proje, 2024’e kaldı. Halk Ekmek bir buçuk yıl önce 5 bin imza toplanmasına rağmen, henüz hiçbir adım atılmadı. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi tabelasında Eğitim ve Araştırma Hastanesi yazan ancak resmi sitede devlet hastanesi olarak görünen hastane, birçok branşta hekim eksikliği yaşadı. Yalova Lisesi 2022’ye yetişeceği söylenen proje, bahçedeki ağaçlar nedeniyle 6 ay gecikti. Yalova-Armutlu Çevre Yolu Projesi 2002 yılında başlayan proje, yıllardır bitmedi” dedi.

Çandır, bu projelerin Yalova’nın makus talihini döndüreceğini ve özel sektörün başarısını takdir ettiğini ifade etti. Çandır, iktidara gelmeleri halinde bu projeleri tamamlayacaklarını vaat etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.