Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kurt, ‘’Adalet, bir gün herkese lazım olabilir’’

Bir anda ülke gündemine oturan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun karşı karşıya kaldığı siyasi yasak ihtimali üzerine, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’ta bir paylaşımda bulundu ve Ekrem İmamoğlu’nun arkasında olduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 02:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 15:55
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Kurt, ‘’Adalet, bir gün herkese lazım olabilir’’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun karşı karşıya kaldığı siyasi yasak ihtimali, bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Yaşanan bu belirsizlik ortamında Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’ta sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda İmamoğlu’na desteklerini belirtti. Kurt, İmamoğlu’nun arkasında olduklarını belirterek, adaletin evrensel bir kavram olduğunu ve herkesin bir gün bu kavrama ihtiyaç duyabileceğini vurguladı.

‘’Bu dayanışma, hukuka ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesinin ürünüdür’’

Kurt sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu destek paylaşımında, ‘’Başından beri ‘hukuki’ değil, ‘siyasi’ bir zeminde ilerleyen davaya konu olan İBB Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun sonuna kadar yanındayız. Bu dayanışma, hukuka ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesinin ürünüdür. Bugün ayaklar altında çiğnenen, terazisi şaşan adalet, bir gün herkese lazım olabilir’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.