Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Adayı Recep Hacı ilçede faaliyet gösteren okulları ziyaret etti

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, İlçede bulunan Gazi Abdurrahman İlkokulu ve GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy İlkokulunu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 01:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 01:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Adayı Recep Hacı ilçede faaliyet gösteren okulları ziyaret etti

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı ilçe genelinde kurum ve kuruluşlara gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Çiftlikköy’de adım basmadık yer, sıkmadık el bırakmayacağız diyen Hacı, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilçede pek çok çocuğa eğitim ve öğretim sağlayan Gazi Abdurrahman İlkokulu ve GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy İlkokulunu ziyaret etti. İlçede bulunan iki önemli okulu ziyaret eden Hacı, burada okul yöneticileri ile bir araya gelerek Çiftlikköy ve gündem ile alakalı sohbet gerçekleştirdi, devamında ise eğitim öğrenim faaliyetleri hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu.

Gerçekleştirdiği okul ziyaretleri sonrasında AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Gazi Abdurrahman İlkokulu ve GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy İlkokulunu ziyaret ettik. Okul yöneticilerine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.