Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Adayı Korkmaz, halktan destek istedi

CHP’nin Taşköprü Belediye Başkan Adayı Ümit Korkmaz, yerel seçimler öncesinde yoğun bir tempoda saha çalışmalarını sürdürüyor. Pazar günü gerçekleşecek seçimler için vatandaşlarla buluşan Korkmaz, projelerini anlattı ve halkın desteğini istedi

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 12:09
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Adayı Korkmaz, halktan destek istedi

Mahalli idareler seçimi 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek. Bu noktada seçim çalışmalarına hız veren CHP Taşköprü Belediye Başkan Adayı Ümit Korkmaz da beldede çalmadık kapı bırakmıyor. Korkmaz, seçim çalışmaları kapsamında pazar yerlerini, sokakları, iş yerlerini ve beldede bulunan siteleri ziyaret ederek, Taşköprü’nün geleceği için planladığı projeleri halka aktarıyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve destekle karşılanan Korkmaz, “Taşköprü’müze kaybettiği yılları kazandıracağız” diyerek, şehrin dönüşümüne liderlik etmeye hazır olduğunu belirtti. Dantel Sitesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Korkmaz, “Bana çok soruyorlar, nasıl bu kadar enerjiniz var, nasıl gece gündüz çalışıyorsunuz diye.

Cevabı bu fotoğraflarda. Benim en büyük enerji kaynağım ve motivasyonum bana güvenen ve değer veren hemşehrilerim” ifadelerini kullandı.

Elma Kent Sitesi’nde son buluşmasını gerçekleştiren Korkmaz, “Hepimizin hak ettiği bir Taşköprü, çok yakın” diyerek, vatandaşlardan aldığı güçle Taşköprü için vizyon projelerini hayata geçirmeye kararlı olduğunu vurguladı. Ziyaretler sırasında 7’den 70’e herkesin büyük ilgisiyle karşılaşan Korkmaz’a vatandaşlar destek sözü verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.