Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınovalı esnaflardan başkan adayı Özyiğit’e sımsıcak karşılama

AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit işyeri ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaflar tarafından hoşgörüyle karşılanan Özyiğit ilçe esnafının problemlerini dinleyerek karşılaşılan sıkıntıları çözeceğini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 03:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 03:06
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Altınovalı esnaflardan başkan adayı Özyiğit’e sımsıcak karşılama

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına hızla devam eden AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, ilçedeki işyerlerine konuk olmayı sürdürüyor.

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaflar Özyiğit’e ilgi ve alaka gösterdi. Altınova Belediye Başkanı Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, ilçede faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti. Özyiğit; BM Mühendislik, Göksu Tekstil ve Dostlar Market’e ziyarette bulunarak esnaflarla bir araya gelip samimi sohbetler gerçekleştirdi. Özyiğit, ziyaretlerinde planlayan, üreten ve birlikte başaran Altınova olacağının altını çizdi. Altınovalı esnaflar ise AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit’e başarılar diledi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.