Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Yalova Merkez İlçe’den Hakan Üstün, Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adayı

Ak Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı’nın bilinen isimlerinden Hakan Üstün, Mart 2024 yerel seçimlerinde Yalova Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 01:51
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Yalova Merkez İlçe’den Hakan Üstün, Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adayı

AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı’nın bilinen isimlerinden olan ve tanınan Hakan Üstün, AK Parti’den Yalova Belediyesi Meclis üyeliğine aday adaylığını açıkladı. Başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’na yapan ve evraklarını İlçe Başkanı Aydın Kopuz’a teslim eden Hakan Üstün, amacının Yalova’ya hizmet etmek olduğunu söyledi.

AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı, Üstün tarafından yapılan başvuruyu sosyal medya hesabından paylaşarak şu açıklamalarda bulundu: “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan ‘Mahalli İdareler Seçimleri’ için partimize, Yalova Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığı için müracaatta bulunan Sayın Hakan Üstün beyefendinin onaylanan ön başvurusu, İlçe Başkanımız Aydın Kopuz tarafından teslim alındı. Kendisine, çıktığı bu hizmet yolunda başarılar diliyoruz. Rabbimiz hakkında hayırlısını nasip eylesin. Yalova’mız için hayırlı olsun.”

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.