Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’den Armutlu’ya çıkarma

Göreve geldiği günden itibaren ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve Armutlu İlçe Başkanı Samet Yenitürk Armutlu’ya çıkarma yaparak, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 05:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 05:54
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’den Armutlu’ya çıkarma

AK Parti Yalova İl Başkanlığı, İl Başkanı Umut Güçlü ve İlçe Başkanı Samet Yenitürk ile birlikte düzenlemiş olduğu ilçe ziyaretlerinde Armutlu’nun sakinlerini ziyaret etti. Ziyaret edilen ilçede vatandaşlar ile bir araya gelinerek, onların sıkıntıları, talepleri dinlendi ve ilçe sakinlerinin talepleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak karşılıklı fikir alışverişleri yapılarak istişareler gerçekleştirildi.

AK Parti Yalova İl Başkanlığı ise gerçekleştirilen Armutlu ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi: “İl Başkanımız Umut Güçlü; tatil kenti Armutlu'muzun sakinleri ile bir araya geldi. İlçe Başkanımız Samet Yenitürk ve yönetim kurulu üyeleri ve kıymetli hemşehrilerimiz ile birlikte Armutlumuzu konuştuk. Yerel seçim öncesi ilçemizin isteklerini dinledik, dertleri ile hemhal olduk. Yerel seçim öncesi teşkilatımız üzerine düşeni yapacak, sevdası olan Armutluyu hizmet belediyeciliğine kavuşturacak.”

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.