Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Vekilleri, mahalle temsilcilerini dinledi

AK Parti mahalle başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelen AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, sorunları ve talepleri dinlediler

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 01:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 16:08
Kaynak: YALOVA HAYAT
AK Parti Vekilleri, mahalle temsilcilerini dinledi

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Uygulama Oteli’nde düzenlenen programda partinin mahalle başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantıda mahalle başkanları ve yöneticilerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen İl Başkanı Umut Güçlü, "Mahallelerimizdeki sorunları ve talepleri öğrenerek çözüm yolları bulmak için düzenli olarak bir araya geliyoruz. Bu toplantılar, halkımızın isteklerini yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek adına büyük önem taşıyor” dedi.

AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol da katılımcıları tek tek dinleyerek, Ankara’da çözülmesi gereken sorunlar ve mahallelerde yapılması gereken çalışmalar için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirttiler. Vekiller, "Mahallelerimizin ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken her şeyi yapacağız” şeklinde konuştular.

AK Parti Mahalle Başkanları ise, kendilerini dinleyen parti yöneticilerine teşekkür ederek, bu toplantıların mahallelerdeki vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi ve sorunların çözüme kavuşturulması açısından çok önemli olduğunu ifade ettiler.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.