Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar’ın hedefi "Bambaşka bir Tavşanlı"

AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar, 5 yıl boyunca beldeye hizmet ettiğini ve seçimi kazanarak bundan sonraki 5 yılda ise bambaşka bir Tavşanlı ortaya çıkaracağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 03:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 03:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar’ın hedefi "Bambaşka bir Tavşanlı"

AK Parti Tavşanlı belediye başkan adayı olarak adı açıklanan mevcut belediye başkanı Mücahit Kaçar, 5 yıllık görev süresinde beldenin çehresini değiştirdiklerini ifade etti. Kaçar, yaptığı açıklamada, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, teşkilatımızın değerli yöneticilerine ve dava arkadaşlarıma yeniden Tavşanlı Belediye Başkan adaylığımın oluruna katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

5 yıl önce göreve geldiğinde tek dertlerinin Tavşanlı'nın hak ettiği hizmeti almasını sağlamak ve hemşerilerinin sorunlarını çözmek olduğunu belirten Kaçar, "Çok şükür 5 yıllık görev sürem boyunca kıymetli mesai ve dava arkadaşlarımla beldemizin çehresini değiştirerek kurumsal olarak büyüyen, yüksek katma değerli hizmetler üreten, daha yaşanabilir bir belde haline getirdik." diye konuştu.

Kaçar, Tavşanlılı hemşerilerinden 5 yıl daha hizmet edebilmek için destek isteyerek, "Daha nice başarılı çalışmalarımızı hız kesmeden durmadan yılmadan devam edebilmek için 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinde Tavşanlı Belediye Başkanı olarak hayallerimizi birlikte gerçekleştirelim." ifadesini kullandı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.