Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Subaşı Belediye Başkan Aday Adayı Hulusi Aydemir, "Seçimlerden zaferle ayrılacağız"

AK Parti Subaşı Belediye Başkan Aday Adayı Hulusi Aydemir, Subaşı’nda kurulan pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Emekli okul müdürü ve eğitimci olan Aydemir, aday olması durumunda seçimlerden zaferle ayrılacağına inandığını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 02:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 02:54
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Subaşı Belediye Başkan Aday Adayı Hulusi Aydemir, "Seçimlerden zaferle ayrılacağız"

AK Parti Subaşı Belediye Başkan Aday Adayı Hulusi Aydemir, pazar yerinde yaptığı ziyarette, Subaşı’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı. Aydemir, “Subaşı’nı daha yaşanabilir, daha modern ve daha huzurlu bir belde yapmak için çalışacağız. Eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, kültürden spora kadar her alanda projelerimiz var. Subaşı’nın potansiyelini ortaya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.


Aydemir, AK Parti’nin halkın partisi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’ye büyük hizmetler yaptığını belirterek, “AK Parti olarak, milletimizin teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Subaşı’nda da AK Parti bayrağını dalgalandırmak için aday adayı oldum. Aday olursam, seçimlerden zaferle ayrılacağımıza inancım tam. Subaşı halkının desteğini bekliyorum” diye konuştu.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.