Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısında, Yalova’nın sorunları ve geleceği masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 01:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 01:20
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi, AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, ilçede mahalli idareler seçiminde gösterilen birlik, beraberlik ve dayanışma için tüm teşkilat mensuplarına teşekkürlerini sundu.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, merkez ilçedeki mahalli idareler seçiminde ortaya koyulan birlik, beraberlik ve dayanışmadan dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Başkan Güçlü, “Milletimize hizmet yolunda canla başla çalışan ilçe ve Mahalle teşkilatlarımızın her kademesinde görev almış yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ortaya konan bu güçlü dayanışma sayesinde Yalova’nın sorunlarının ortadan kaldırılması, beklentilerin yerine getirilmesi ve devlet yatırımlarıyla Yalova’ya elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, İl Yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İlçe Başkanları ve parti için çalışan tüm teşkilat üyeleri katıldı.  AK Parti Yalova İl Başkanlığı gerçekleştirilen toplantıyı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Milletimizden aldığımız güçle durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.