Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Kadıköy Adayı Cem Gümüş’ten sporculara tam destek

AK Parti’nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Cem Gümüş, Masa Tenisi Sporcusu Ece Haraç’a spor alanındaki projelerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 03:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 03:15
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Kadıköy Adayı Cem Gümüş’ten sporculara tam destek

Sporun ve sporcunun bugüne kadar yanında olduğunu belirten Cem Gümüş, Türkiye Şampiyonu, Balkan Şampiyonu ve Avrupa Şampiyonu olan Masa Tenisi Sporcusu Ece Haraç’ı kendi işletmesinde misafir etti.

 

“Nice spor dallarında nice sporcular Kadıköy'de yetişecek”

Bugün olduğu gibi yarın da sporculara her konuda destek vereceğini belirten Gümüş, Ece Haraç’a spor alanında planladığı çalışmaları ve kamp merkezi projesini anlattı.

Kadıköy’e Gençlik ve Spor Merkezi ile Yüzme Havuzu açmayı planlayan Belediye Başkan Adayı Cem Gümüş, bu projelerle gençlerin iş veya okul saatleri dışındaki zamanlarını değerlendirebilecekleri nezih ve kaliteli bir ortamın oluşturulmasını amaçladığını aktardı.

Kurulacak olan Gençlik Merkezi ile gençlerin uzman eğitmenler gözetiminde olacağını vurgulayan Gümüş, “Gençlerimizi sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, onlara rehberlik ve danışmanlık yapmak, çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmelerini sağlamak amacıyla etkinlikler, çalışmalar yapan; tarihî ve kültürel geziler, kamplar ve spor faaliyetleri düzenleyen, içerisinde havuzun yanı sıra spor salonu, oyun salonu, sosyal medya stüdyosu, konferans salonu ve simülasyon salonu bulunan donanımlı bir merkez olacak.

Nice spor dallarında nice sporcular Kadıköy'de yetişecek. Biz de yerel yönetim sahibi olursak onlara hak ettikleri ilgi ve alakayı sonuna kadar gösterecek takdir edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.