Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı Sultaniye'de gençler ile buluştu

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, gençliğinin geçtiği Sultaniye’de gençler ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 03:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 03:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı Sultaniye'de gençler ile buluştu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine doğru yaklaşırken, Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ile beraber saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere hız kesmeden devam eden Hacı, sözlerinde sıklıkla bahsettiği, çocukluğunun geçtiği Sultaniye’de gençler ile bir araya geldi. Daha güzel bir Çiftlikköy hayali ile yola çıkan Uz. Dr. Recep Hacı, ‘’Sultaniyeliler, Çiftlikköylüler sizlerin karşısında olmaktan gurur duyuyorum. Tüm halkımızın kalbine dokunana kadar son sürat çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gençlerimiz bizler için çok değerli, çok kıymetli göreve geldiğimiz taktirde onların sorunlarına isteklerine kesinlikle kulaklarımızı tıkamayacağız. Her zaman için ulaşılabilir ve sosyal bir belediyecilik anlayışı ile Çiftlikköy’ü çok daha güzel yerlere getireceğiz’’ dedi.

Sultaniyeli gençler düzenlenen organizasyonda Hacı’ya yoğun ilgi gösterirken aynı zamanda sıkıntıları ve sorunları hakkında AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı ile karşılıklı sohbet ederek istişarelerde bulunma şansı yakaladı. Gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Hacı sözlerinde, ‘’Sultaniye Mahallemizdeki gençlerimiz ile bir araya geldik.

Gençlerimize çalışmalarımızı aktardık, yapılması gerekenleri konuştuk ve fikirlerini aldık. Harika bir karşılama ile karşılandık, dinamik bir ekip var Sultaniye’de. Genç kardeşlerimize gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.