Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı: ''Kalplere dokunacağım'' dedi

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, 31 Mart mahalli idareler seçimi öncesinde Yalova Hayat'a özel açıklamalarda bulundu. Hacı sözlerinde, ''Kalplere dokunacağım'' diye belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 01:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 10:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı: ''Kalplere dokunacağım'' dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Yalova’yı ziyaret etti ve 90. Yıl Spor Salonu’nda Yalovalılarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yalova ziyaretinde aynı zamanda da Yalova’nın ilçe belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı. Çiftlikköy’ün AK Parti Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı oldu. Hacı Yalova Hayat'a özel olarak yapmış olduğu açıklamada ilk olarak kendisinden bahsetti sonrasında ise Çiftlikköy'de hayata geçirmek istediği plan ve projelerini başlıklar halinde açıkladı.

Recep Hacı kimdir?

Recep Hacı, 1987 yılında Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde dünyaya gelmiştir. 1989 yılında ailesi ile birlikte Yalova’ya göç eden Hacı, İlköğrenimini Sultaniye İlkokulunda, Ortaöğrenimini Gaziosmanpaşa Ortaokulunda, Lise öğrenimini ise Fatih Sultan Mehmet Lisesi’nde bitirdi. 2005 yılında girdiği Öğrenci Seçme Sınavı’nda (ÖSS) Yalova 2.si olarak Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesini kazandı. 2011 yılında İngilizce Tıp Fakültesinden mezun olan Hacı, Siyami Ersek Hastanesi’nde Kardiyoloji ana bilim dalına asistan olarak başladı ve 2016 yılında uzmanlığını alarak Şanlıurfa Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmet görevini tamamladı. 2018-2022 yılları arasında Yalova Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yaptı. 2022-2024 yılları arasında ise Yalova’da özel sektörde Kardiyoloji Uzmanı olarak çalıştı. Evli ve 2 çocuk babası olan Hacı, doğduğu ve büyüdüğü ilçede AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adaylığına başvurarak adaylığa layık görüldü ve AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı oldu.

‘’Tüm kalplere dokunduğuma inanıyorum’’

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı, Yalova Hayat'a özel olarak yapmış olduğu açıklamada çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği mahallenin kendisi için bir avantaj olduğundan bahsederek “Doğduğum, büyüdüğüm ve yetiştiğim şehre hizmet etmek istiyorum. Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği 500 Evler Mahallesi ve Sultaniye’de yetişmenin verdiği bir avantajım var. Bunun dışında diğer mahallelerde de Yalova Devlet Hastanesi’nin Çiftlikköy sınırında olması sebebiyle neredeyse tüm kalplere dokunduğuma inanıyorum. Çünkü ben başhekimlik görevinde bulunduğum sürece insanlara, neredensin, kimlerdensin gibi soruları hiç sormadım. Dertlerini dinledim ve elimden gelen desteği ve yardımı yaptım. Dolayısıyla Çiftlik Mahallesi, Mehmet Akif Mahallesi, Siteler Mahallesi ve Sahil Mahallesinde de kendimi şanslı hissediyorum.” İfadesinde bulundu.

“Ait olduğumuz şehre kalıcı eserler bırakacağız”

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı daha sonra seçim süreci ve çalışmalarından bahsetti ve açıklamasında “Mokamp alanı için ciddi planlarımız var. Spor kompleksi, balıkçı barınağı, yürüyüş ve bisiklet yollarının artırılması ile ilgili düşüncelerimiz var. Kadınlarımız ve çocuklarımızın sosyalleşmeleri için yapılacak alanlar ve planlarımız var. Çiftlikköy gerek yeşillikleri ile gerekse mavilikleri ile çok avantajlı bir ilçe. Bu avantajları kullanmamız gerekiyor. Gençlerimizin teknoloji bağımlılığından ve kötü bağımlılıklardan kurtulmaları için onların sosyal alanlarını arttırıp, Teknopark gibi merkezler planlamaktayız. Doktor olmam sebebiyle eski hastanenin yerine yapılacak sağlık kompleksi ile ilgili benim de fikirlerim ve desteklerim olacak, Çiftlikköy açısından avantajlı hale gelmesi için var gücümle çalışacağım. Ben Kardiyoloji Uzmanıydım, hekimlik sürecimde kalplere dokundum. Belediyecilikte de kalplere dokunan belediyecilik sistemini uygulayacağız. Herkesin kalbine, gönlüne dokunacağız. Sağlam samimi diyaloglarla yolumuzu yürüyeceğiz. Değerli Çiftlikköylülerimizden, hemşerilerimizden isteğim şudur, samimiyetimize, dürüstlüğümüze güvensinler, inansınlar. Biz ait olduğumuz şehre kalıcı eserler vermek için var gücümüzle gece gündüz çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın ki her zaman için ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım” dedi.

Murat Can Aytemur

 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.