Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı ev ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti’den Çiftlikköy Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Uz. Dr. Recep Hacı, saha çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 00:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı ev ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ile birlikte gönüllere ve kalplere dokunmak adına ev ziyaretleri gerçekleştiren Hacı, ‘’Ev ziyaretlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz, vatandaşlarımız ile sık sık bir araya gelerek hem hal hatırlarını soruyoruz hem de seçim süreci ve sonrası ile alakalı olarak planladığımız çalışmalardan bahsediyoruz. Çiftlikköy için çok çalışacağız ve kazanacağız’’ diye belirtti.

31 Mart Mahalli İdareler seçimi yaklaşırken adaylar çalışmalara hız kazandırdı. Bu kapsamda AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, adaylığı kesinleştiği günden itibaren durmadan, yorulmadan çalışmalarına devam etti. AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ile birlikte sıkça vatandaş ile buluşan Başkan Adayı Hacı, ‘’Bizler Çiftlikköy’de kalplere dokunmak istiyoruz, ‘’ Hayırdan, güzellikten ve tevazudan yana nasibimiz bol olsun inşallah. Hemşehrilerimizle bir araya gelip sohbet edip, Çiftlikköyümüzü konuştuk. Çok çalışacağız, birlikte yöneteceğiz’’ dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.