Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Hacı Çiftlikköylülere seslendi: Siyaset için değil sevda uğruna buradayız

AK Parti’den Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı olan Uz. Dr. Recep Hacı sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Çiftlikköylü hemşehrilerine seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 05:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 05:27
Kaynak: Murat Can Aytemur
AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Hacı Çiftlikköylülere seslendi:  Siyaset için değil sevda uğruna buradayız

31 Mart Mahalli İdareler seçimi yaklaşırken saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve ‘Çiftlikköy’de kalplere dokunacağım’ diyen AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı çalışmalara hız kesmeden devam edeceğini belirtti ve ‘’Bir ömür verdiğimiz ve sevdasından hiç vazgeçmeyeceğimiz sevgili Çiftlikköy’e selam olsun’’ dedi.

Çiftlikköy’de pek çok kurum ve kuruluşu ziyaret eden, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşla ve esnafla bir araya gelen Hacı, yapmış olduğu paylaşımda hemşehrilerine seslendi.

Sözlerinde Çiftlikköy’e olan büyük sevgisini anlatan AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, ‘’Çiftlikköy’ün kalbine dokunmak idealiyle çıktığımız bu yolda en derin sevgi ve saygılarımla sizleri selamlıyorum. Çiftlikköy doğup büyüdüğüm ve her halini sevdiğim bir sevgili benim için. İnsan sevdiğinin yoluna nasıl güller sererse biz de yüreğimizdeki Çiftlikköy sevgisini ayaklarınıza serip hayallerimizi ve hayallerinizi gerçekleştirmek üzere gün sayıyoruz. Siyaset için değil sevda uğruna buradayız. Bir ömür verdiğimiz ve sevdasından hiç vazgeçmeyeceğimiz sevgili Çiftlikköy’e selam olsun’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.